Kurumsal Portre Fotoğrafları


Kurumsal fotoğrafların tarihçesi oldukça eskiye dayanmakta ancak ülkemizde yeni yeni boy gösteriyor. Bazen çekilen tek bir fotoğraf yazılmış sayfalarca makalelere eş değer olabilmekte. Kurumsal portre fotoğrafları, gelişen yayın mecralarının da farklılaşmasıyla,  günümüz iş hayatının gereksinimleri arasına girdi. 

Kurumsal bir kişiliğin kendini ve çalıştığı firmayı ifade etmesi tek bir fotoğraf karesine de bakabiliyor. Portre fotoğrafları bir insanın baş ve boyun kısmından ya da vesikalık anlamından da öte bir ifade arzeder. 

Portre fotoğrafları  bunların dışında bireyin kimliğini, karekterini, kişiliğini, duygularını ifade eden bir özelliğe sahip. Portre fotoğrafları politikacıdan esnafa, öğretmenden öğrenciye, iş adamından sporcusuna ve sanatçısına kadar uzanabiliyor,kisacası bir insanın bir anlık duygu ve düşüncülerini ya da hayatının bir anlatım şekli de olabiliyor. 

Fotoğrafın verdiği anlamın yanı sıra o fotoğrafa en büyük anlam katan fotoğrafçılarda bu durumda çok büyük önem taşımaktadırlar. Portre fotoğrafçısının amacı insanı konu alan tüm olayları fotoğraflayarak, ana aracılık etmeye çalışmaktır.

Bünyemiz de bulunan üstün bilgi ve yeteneğe sahip çalışma arkadaşlarımızla sizler için burada bulunmaktayız.